Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Friesland
  6. »
  7. Leeuwarden
  8. »
  9. KPN winkel Leeuwarden
_=mania superaanbiedingen

KPN vestiging in Leeuwarden

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Leeuwarden in de provincie Friesland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Wirdumerdijk 27. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Leeuwarden. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Leeuwarden of in de gehele provivincie Friesland.

KPN vestiging in Leeuwarden op de kaart

KPN winkel Leeuwarden
Wirdumerdijk 27
8911 CC Leeuwarden
Telefoonnummer KPN winkel Leeuwarden te Leeuwarden
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Leeuwarden te Leeuwarden
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Leeuwarden op FacebookKPN winkel Leeuwarden op TwitterKPN winkel Leeuwarden op InstagramKPN winkel Leeuwarden op YouTubeKPN winkel Leeuwarden op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Leeuwarden telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Leeuwarden

KPN winkel Leeuwarden is vandaag geopend van 09:30 tot 18:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Leeuwarden voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
12:00 - 17:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Leeuwarden

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van My Trendy Phone
Bezoek de website van B2C Telecom