Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Friesland
  6. »
  7. Heerenveen
  8. »
  9. KPN winkel Heerenveen
Leapp voordelige iphones

KPN vestiging in Heerenveen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Heerenveen in de provincie Friesland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Dracht 19. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Heerenveen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Heerenveen of in de gehele provivincie Friesland.

KPN vestiging in Heerenveen op de kaart

KPN winkel Heerenveen
Dracht 19
8442 BJ Heerenveen
Telefoonnummer KPN winkel Heerenveen te Heerenveen
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Heerenveen te Heerenveen
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Heerenveen op FacebookKPN winkel Heerenveen op TwitterKPN winkel Heerenveen op InstagramKPN winkel Heerenveen op YouTubeKPN winkel Heerenveen op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Heerenveen telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Heerenveen

KPN winkel Heerenveen is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Heerenveen voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 21:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Heerenveen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van Swoop