Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Telefoon Store vestiging in Drachten

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Telefoon Store vestiging in Drachten in de provincie Friesland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Telefoon Store vestiging gelegen aan de Noorkade 3-b. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Telefoon Store en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Telefoon Store zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Telefoonstore Drachten. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Drachten of in de gehele provivincie Friesland.

Telefoon Store vestiging in Drachten op de kaart

Telefoonstore Drachten
Noorkade 3-b
9203 CC Drachten
Telefoonnummer Telefoonstore Drachten te Drachten
0512 - 548602
E-mailadres Telefoonstore Drachten te Drachten
Via contactformulier
 
Social Media:
Telefoonstore Drachten op TwitterTelefoonstore Drachten op Instagram
KvK: 56154755
 

Openingstijden Telefoonstore Drachten

Telefoonstore Drachten is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Telefoonstore Drachten voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 21:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Geef uw mening over Telefoonstore Drachten

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.