Telefoonstore Drachten

Informatie over de Telefoon Store vestiging in Drachten
 
Telefoonstore Drachten
Noorkade 3-b
9203 CC Drachten
Telefoonnummer Telefoonstore Drachten te Drachten
0512 - 548602
E-mailadres Telefoonstore Drachten te Drachten
Via contactformulier
 
Social Media:
Telefoonstore Drachten op TwitterTelefoonstore Drachten op Instagram
 
KvK: 56154755
 
Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Telefoon Store vestiging in Drachten in de provincie Friesland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Telefoon Store vestiging gelegen aan de Noorkade 3-b. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Telefoon Store en waarvoor je hier terecht kan. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar Telefoon Store zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Telefoonstore Drachten. Is dit niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven op het gebied van telecom in de plaats Drachten of Friesland.

Openingstijden Telefoonstore Drachten

Telefoonstore Drachten is vandaag geopend van 10:00 tot 21:00 uur. De openingstijden van Telefoonstore Drachten voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 21:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

 

Geef je mening over Telefoonstore Drachten

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.
Informatie
Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig uitgezocht en geplaatst, echter kan het altijd gebeuren dat informatie achterhaald is of niet meer geheel juist is.

Zie je iets wat niet meer klopt, wil je je eigen telecombedrijf aanmelden voor de bedrijvengids of heb je aanvullingen, laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan ermee aan de slag.