Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Friesland
  6. »
  7. Drachten
  8. »
  9. KPN winkel Drachten
International sims

KPN vestiging in Drachten

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Drachten in de provincie Friesland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Noorderbuurt 35-37. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Drachten. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Drachten of in de gehele provivincie Friesland.

KPN vestiging in Drachten op de kaart

KPN winkel Drachten
Noorderbuurt 35-37
9203 AL Drachten
Telefoonnummer KPN winkel Drachten te Drachten
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Drachten te Drachten
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Drachten op FacebookKPN winkel Drachten op TwitterKPN winkel Drachten op InstagramKPN winkel Drachten op YouTubeKPN winkel Drachten op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Drachten telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Drachten

KPN winkel Drachten is vandaag geopend van gesloten uur. De openingstijden van KPN winkel Drachten voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Drachten

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van B2C Telecom
Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van Swoop