Boorsma Telecom

Informatie over Boorsma Telecom in Bolsward
 
Boorsma Telecom
Marktstraat 18
8701 JV Bolsward
Telefoonnummer Boorsma Telecom te Bolsward
0515 - 796543
E-mailadres Boorsma Telecom te Bolsward
zakelijk@boorsmatelecom.nl
 
Social Media:
 
KvK: 78168171
 
Dit is de bedrijfspagina met informatie over in Bolsward in de provincie Friesland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van gelegen aan de Marktstraat 18. Verder is er beknopte informatie aanwezig over en waarvoor je hier terecht kan. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Boorsma Telecom. Is dit niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven op het gebied van telecom in de plaats Bolsward of Friesland.

Openingstijden Boorsma Telecom

Boorsma Telecom is vandaag geopend van uur. De openingstijden van Boorsma Telecom voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
Niet bekend uur
Dinsdag:
Niet bekend uur
Woensdag:
Niet bekend uur
Donderdag:
Niet bekend uur
Vrijdag:
Niet bekend uur
Zaterdag:
Niet bekend uur
Zondag:
Niet bekend uur

 

Geef je mening over Boorsma Telecom

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.
Informatie
Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig uitgezocht en geplaatst, echter kan het altijd gebeuren dat informatie achterhaald is of niet meer geheel juist is.

Zie je iets wat niet meer klopt, wil je je eigen telecombedrijf aanmelden voor de bedrijvengids of heb je aanvullingen, laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan ermee aan de slag.