Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Flevoland
  6. »
  7. Lelystad
  8. »
  9. KPN winkel Lelystad
De beste telefoons en tablets bij Expert

KPN vestiging in Lelystad

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Lelystad in de provincie Flevoland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de De Promesse 70. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Lelystad. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Lelystad of in de gehele provivincie Flevoland.

KPN vestiging in Lelystad op de kaart

KPN winkel Lelystad
De Promesse 70
8232 VX Lelystad
Telefoonnummer KPN winkel Lelystad te Lelystad
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Lelystad te Lelystad
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Lelystad op FacebookKPN winkel Lelystad op TwitterKPN winkel Lelystad op InstagramKPN winkel Lelystad op YouTubeKPN winkel Lelystad op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Lelystad telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Lelystad

KPN winkel Lelystad is vandaag geopend van 09:30 tot 21:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Lelystad voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Lelystad

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van USA Sim