Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Flevoland
  6. »
  7. Dronten
  8. »
  9. Phone House Dronten
L-Mobimobile jaardeal

Phone House vestiging in Dronten

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Dronten in de provincie Flevoland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Het Havenplein 15. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Dronten. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Dronten of in de gehele provivincie Flevoland.

Phone House vestiging in Dronten op de kaart

Phone House Dronten
Het Havenplein 15
8254 KH Dronten
Telefoonnummer Phone House Dronten te Dronten
0321 - 312144
Whatsappnummer Phone House Dronten te Dronten
06 - 47286125
E-mailadres Phone House Dronten te Dronten
dronten@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Dronten op FacebookPhone House Dronten op InstagramPhone House Dronten op YouTubePhone House Dronten op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Dronten

Phone House Dronten is vandaag geopend van 09:30 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Dronten voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 21:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Dronten
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Dronten
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Dronten
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Dronten
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Dronten
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Huawei, Gigaset, Apple of Samsung, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor T-Mobile, Vodafone, Ben, of toch liever een abonnement van Lebara, Lebara, Ben, T-Mobile, Budget Thuis. Ook bij deze Phone House winkel in Dronten heb je mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van audiokabels tot draadloze laders en van adapters tot hoesjes, het is er allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als power banks, en headsets zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Dronten of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef je mening over Phone House Dronten

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van i-Used