Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Coevorden

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Coevorden in de provincie Drenthe. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Friesestraat 38 A. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Coevorden. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Coevorden of in de gehele provivincie Drenthe.

Phone House vestiging in Coevorden op de kaart

Phone House Coevorden
Friesestraat 38 A
7741 GW Coevorden
Telefoonnummer Phone House Coevorden te Coevorden
0524 - 524768
Whatsappnummer Phone House Coevorden te Coevorden
0524 - 524768
E-mailadres Phone House Coevorden te Coevorden
coevorden@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Coevorden op FacebookPhone House Coevorden op InstagramPhone House Coevorden op YouTubePhone House Coevorden op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Coevorden

Phone House Coevorden is vandaag geopend van 09:30 tot 17:00 uur. De openingstijden van Phone House Coevorden voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Coevorden
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Coevorden
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Coevorden
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Coevorden
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Coevorden
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Apple, Sony, Huawei of Samsung, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor Ben, T-Mobile, KPN, of toch liever een abonnement van Tele2, Tele2, KPN, Ben, T-Mobile. Ook bij deze Phone House winkel in Coevorden heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van simkaarten tot usb-kabels en van audiokabels tot opladers, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als muurladers, en microSD kaarten zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Coevorden of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Coevorden

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.