Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Drenthe
  6. »
  7. Assen
  8. »
  9. KPN winkel Assen
_=mania superaanbiedingen

KPN vestiging in Assen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Assen in de provincie Drenthe. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Mercuriusplein 46. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Assen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Assen of in de gehele provivincie Drenthe.

KPN vestiging in Assen op de kaart

KPN winkel Assen
Mercuriusplein 46
9401 DL Assen
Telefoonnummer KPN winkel Assen te Assen
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Assen te Assen
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Assen op FacebookKPN winkel Assen op TwitterKPN winkel Assen op InstagramKPN winkel Assen op YouTubeKPN winkel Assen op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Assen telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Assen

KPN winkel Assen is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Assen voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Assen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van B2C Telecom
Bezoek de website van Swoop