Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Pagina 5
Leapp voordelige iphones

Bekijk het laatste nieuws en aanbiedingen (pagina 5 van 6)

Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen.

Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.
Resultaten 17 tot 20 (van de 21 resultaten)
11 maart - Een sim only-abonnement is een GSM abonnement waarbij u geen mobiele telefoon ontvangt. U kunt hier voor kiezen als uw huidige toestel nog prima te gebruiken is en u liever geen vervanging wilt. Een sim only-abonnement is veel goedkoper dan een normaal telefoon abonnement. Dit komt doordat de korting die u normaal krijgt op een toestel nu wordt verrekend met het abonnement.
01 maart - De Dubbel Data Dagen van Simpel.nl zijn weer van start gegaan. Ben je dus nog op zoek naar een goedkoop sim only-abonnement dan is dit misschien wel iets voor jou! Bekijk nu direct de Simpel.nl aanbieding en bestel een goedkoop abonnement. Wees er wel op tijd bij, deze actie loopt nog tot en met 31 maart 2021.
11 februari - Als u gaat bellen naar het buitenland dan is het altijd noodzakelijk om de landcode van het betreffende land voor het telefoonnummer in te toetsen. Weet u nu niet precies welke landcode nodig is om te bellen naar het buitenland lees dan verder. In het overzicht staan alle internationale landcodes.
03 februari - Een netnummer (vroeger werd dit kengetal genoemd) is onderdeel van een nationaal telefoonnummer. Een netnummer in Nederland bestaat uit een reeks van drie of vier cijfers, altijd beginnend met een 0. Dit netnummer moet gedraaid worden als u binnen Nederland buiten uw eigen netnummergebied wilt telefoneren.
Resultaten 17 tot 20 (van de 21 resultaten)
Bezoek de website van iUsed
Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van Swoop