Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Pagina 4

Topaanbiedingen

L-Mobimobile jaardeal

Bekijk het laatste nieuws en aanbiedingen (pagina 4 van 6)

Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen.

Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.
Resultaten 13 tot 16 (van de 21 resultaten)
17 maart - Sinds vandaag 17 maart heeft T-mobile een aanpassing gedaan in de daglimiet voor unlimited abonnees. Deze daglimiet is vandaag namelijk opgehoogd van 5 GB naar 8 GB. Ook voor de GB aanvullers zijn verandering doorgevoerd. Daarbij is tevens de datalimiet voor roaming opgehoogd van 18 GB naar 21 GB per maand.
17 maart - Een hoofdtelefoon is in principe een compleet luidsprekersysteem dat geschikt is om op het hoofd te dragen. Omdat het zo flexibel is, zijn er ook zeer veel verschillende uitvoeringen. Een DJ heeft bijvoorbeeld heel andere eisen dan een gamer die een hoofdtelefoon nodig heeft, en voor het voeren van een telefoongesprek worden er weer heel andere eisen gesteld aan een hoofdtelefoon.
15 maart - Na de update die onlangs is uitgebracht door Whatsapp is het niet meer mogelijk om Whatsapp te gebruiker op de iPhone 4s. Omdat na de update minimaal iOS versie 10 is vereist en deze oudere iPhone maximaal tot iOS 9 kan worden geupdate houdt het dus op voor whatsapp op deze toestellen.
14 maart - Seniorentelefoons zijn simpele toestellen waarvan de bediening is aangepast aan ouderen, mensen met beperkingen of mensen die om wat voor reden dan ook, niet goed overweg kunnen met een 'gewone' mobiel. Wie moeite heeft met kleine schermen en minitoetsen of het toestel alleen wil gebruiken voor bellen en sms’en heeft aan een simpel seniorentoestel voldoende.
Resultaten 13 tot 16 (van de 21 resultaten)
Bezoek de website van iUsed
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van B2C Telecom