Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Pagina 3

Topaanbiedingen

De beste telefoons en tablets bij Expert

Bekijk het laatste nieuws en aanbiedingen (pagina 3 van 3)

Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen.

Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.
Resultaten 17 tot 22 (van de 22 resultaten)
14 maart 2021 - Seniorentelefoons zijn simpele toestellen waarvan de bediening is aangepast aan ouderen, mensen met beperkingen of mensen die om wat voor reden dan ook, niet goed overweg kunnen met een 'gewone' mobiel. Wie moeite heeft met kleine schermen en minitoetsen of het toestel alleen wil gebruiken voor bellen en sms’en heeft aan een simpel seniorentoestel voldoende.
11 maart 2021 - Een sim only-abonnement is een GSM abonnement waarbij je geen mobiele telefoon ontvangt. Je kunt hier voor kiezen als je huidige toestel nog prima te gebruiken is en je liever geen vervanging wilt. Een sim only-abonnement is veel goedkoper dan een normaal telefoon abonnement. Dit komt doordat de korting die u normaal krijgt op een toestel nu wordt verrekend met het abonnement.
01 maart 2021 - De Dubbel Data Dagen van Simpel.nl zijn weer van start gegaan. Ben je dus nog op zoek naar een goedkoop sim only-abonnement dan is dit misschien wel iets voor jou! Bekijk nu direct de Simpel.nl aanbieding en bestel een goedkoop abonnement. Wees er wel op tijd bij, deze actie loopt nog tot en met 31 maart 2021.
11 februari 2021 - Als je gaat bellen naar het buitenland dan is het altijd noodzakelijk om de landcode van het betreffende land voor het telefoonnummer in te toetsen. Weet je nu niet precies welke landcode nodig is om te bellen naar het buitenland lees dan verder. In het overzicht staan alle internationale landcodes.
03 februari 2021 - Een netnummer (vroeger werd dit kengetal genoemd) is onderdeel van een nationaal telefoonnummer. Een netnummer in Nederland bestaat uit een reeks van drie of vier cijfers, altijd beginnend met een 0. Dit netnummer moet gedraaid worden als je binnen Nederland buiten het eigen netnummergebied wilt telefoneren.
27 januari 2021 - Wanneer je een batterij voor je mobiele telefoon gaat kopen is het goed om te letten op een aantal zaken. Natuurlijk speelt de prijs een grote rol, maar veiligheid is ook belangrijk. Wanneer je een accu gaat bestellen dien je te letten of deze aan de ISO, ROHS en CE eisen voldoet en of de capaciteit van de accu optimaal is. Batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en...
Resultaten 17 tot 22 (van de 22 resultaten)
Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van i-Used