Aanbieding en informatie op telefoniegebied

Bekijk het laatste nieuws, informatie en aanbiedingen (pagina 3 van 4)
 
Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen. Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Artikelen 11 tot 15 (van de 19 artikelen)


Samsung Galaxy A72

 
Samsung Galaxy A72 - Telefoniewinkels.nl De Samsung A72 is de grote broer van de A52, zowel letterlijk als figuurlijk. Dit model heeft een groter scherm, een krachtigere accu en een betere camera. Het toestel is verkrijgbaar voor €449,00. De nieuwe Samsung Galaxy A72 is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet.

 

Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogd

 
Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogd - Telefoniewinkels.nl Sinds vandaag 17 maart heeft T-mobile een aanpassing gedaan in de daglimiet voor unlimited abonnees. Deze daglimiet is vandaag namelijk opgehoogd van 5 GB naar 8 GB. Ook voor de GB aanvullers zijn verandering doorgevoerd. Daarbij is tevens de datalimiet voor roaming opgehoogd van 18 GB naar 21 GB per maand.

 

Informatie over verschillende hoofdtelefoons

 
Informatie over verschillende hoofdtelefoons - Telefoniewinkels.nl Een hoofdtelefoon is in principe een compleet luidsprekersysteem dat geschikt is om op het hoofd te dragen. Omdat het zo flexibel is, zijn er ook zeer veel verschillende uitvoeringen. Een DJ heeft bijvoorbeeld heel andere eisen dan een gamer die een hoofdtelefoon nodig heeft, en voor het voeren van een telefoongesprek worden er weer heel andere eisen gesteld aan een hoofdtelefoon.

 

Whatsapp niet meer mogelijk op de iPhone 4s

 
Whatsapp niet meer mogelijk op de iPhone 4s - Telefoniewinkels.nl Na de update die onlangs is uitgebracht door Whatsapp is het niet meer mogelijk om Whatsapp te gebruiker op de iPhone 4s. Omdat na de update minimaal iOS versie 10 is vereist en deze oudere iPhone maximaal tot iOS 9 kan worden geupdate houdt het dus op voor whatsapp op deze toestellen.

 

Wat zijn seniorentelefoons?

 
Wat zijn seniorentelefoons? - Telefoniewinkels.nl Seniorentelefoons zijn simpele toestellen waarvan de bediening is aangepast aan ouderen, mensen met beperkingen of mensen die om wat voor reden dan ook, niet goed overweg kunnen met een 'gewone' mobiel. Wie moeite heeft met kleine schermen en minitoetsen of het toestel alleen wil gebruiken voor bellen en sms’en heeft aan een simpel seniorentoestel voldoende.

 
Artikelen 11 tot 15 (van de 19 artikelen)
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider kiezen
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.