Aanbieding en informatie op telefoniegebied

Bekijk het laatste nieuws, informatie en aanbiedingen (pagina 2 van 4)
 
Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen. Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Artikelen 6 tot 10 (van de 19 artikelen)


Tele2 mobiel klanten profiteren nu ook van T-Mobile klantvoordeel

 
Tele2 mobiel klanten profiteren nu ook van T-Mobile klantvoordeel - Telefoniewinkels.nl Consumenten die een mobiel telefoonabonnement van Tele2 combineren met een T-mobile Thuis internet en tv-abonnement profiteren nu ook van klantvoordeel. Dit voordeel bestaat uit een korting van vijf euro per maand op de standaard abonnementskosten van het T-Mobile Thuis abonnement. En daarnaast krijgen klanten extra data voor hun Tele2 abonnement.

 

Crashende apps op Samsung telefoons

 
Crashende apps op Samsung telefoons - Telefoniewinkels.nl Na een update van een bepaald onderdeel in Android is er een bug ontstaan waardoor sommige apps blijven crashen wanneer je deze wilt gebruiken. Browser, Email apps en vele andere apps die gebruik maken van de browser crashen direct na het openen ervan. Dit probleem is niet ontstaan door een update vanuit Samsung, maar een update voor de Android System WebView app is in dit geval de schuldige.

 

Bizarre Belsimpel Dagen

 
Bizarre Belsimpel Dagen - Telefoniewinkels.nl Ruim een week lang bizarre aanbiedingen bij Belsimpel! Van maandag 22 maart tot en met maandag 29 maart zijn het weer Bizarre Belsimpel Dagen. Een ruime selectie aan telefoons, abonnementen, gadgets en accessoires is dan zeer scherp geprijsd. Voor alle aanbiedingen geldt OP = OP, dus wacht niet te lang!

 

Nieuwe Galaxy A-serie nu verkrijgbaar

 
Nieuwe Galaxy A-serie nu verkrijgbaar - Telefoniewinkels.nl Goed nieuws voor alle liefhebbers van de smartphones van Samsung. Vanaf vandaag zijn de nieuwe toestellen uit de Samsung Galaxy A-serie verkrijgbaar in de Samsung E-store. Lees het hele artikel voor meer informatie en specificaties over de Samsung Galaxy A52 en Samsung Galaxy A72 of ga direct naar de shop voor alle Galaxy A toestellen.

 

Samsung Galaxy A52

 
Samsung Galaxy A52 - Telefoniewinkels.nl De Samsung Galaxy A52 is een betaalbare telefoon met een viervoudige camera. Qua design wijkt het toestel niet veel af van z’n voorganger de Galaxy A51. Het toestel is verkrijgbaar voor €349,00 en voor het G5-model betaal je €429,00. De nieuwe Samsung Galaxy A52 en A52 5G zijn verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet.

 
Artikelen 6 tot 10 (van de 19 artikelen)
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider kiezen
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.