Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen
  4. »
  5. Pagina 2

Topaanbiedingen

De beste telefoons en tablets bij Expert

Bekijk het laatste nieuws en aanbiedingen (pagina 2 van 3)

Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen.

Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.
Resultaten 9 tot 16 (van de 22 resultaten)
23 maart 2021 - Na een update van een bepaald onderdeel in Android is er een bug ontstaan waardoor sommige apps blijven crashen wanneer je deze wilt gebruiken. Browser, Email apps en vele andere apps die gebruik maken van de browser crashen direct na het openen ervan. Dit probleem is niet ontstaan door een update vanuit Samsung, maar een update voor de Android System WebView app is in dit geval de schuldige.
22 maart 2021 - Ruim een week lang bizarre aanbiedingen bij Belsimpel! Van maandag 22 maart tot en met maandag 29 maart zijn het weer Bizarre Belsimpel Dagen. Een ruime selectie aan telefoons, abonnementen, gadgets en accessoires is dan zeer scherp geprijsd. Voor alle aanbiedingen geldt OP = OP, dus wacht niet te lang!
19 maart 2021 - Goed nieuws voor alle liefhebbers van de smartphones van Samsung. Vanaf vandaag zijn de nieuwe toestellen uit de Samsung Galaxy A-serie verkrijgbaar in de Samsung E-store. Lees het hele artikel voor meer informatie en specificaties over de Samsung Galaxy A52 en Samsung Galaxy A72 of ga direct naar de shop voor alle Galaxy A toestellen.
18 maart 2021 - De Samsung Galaxy A52 is een betaalbare telefoon met een viervoudige camera. Qua design wijkt het toestel niet veel af van z’n voorganger de Galaxy A51. Het toestel is verkrijgbaar voor €349,00 en voor het G5-model betaal je €429,00. De nieuwe Samsung Galaxy A52 en A52 5G zijn verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet.
18 maart 2021 - De Samsung A72 is de grote broer van de A52, zowel letterlijk als figuurlijk. Dit model heeft een groter scherm, een krachtigere accu en een betere camera. Het toestel is verkrijgbaar voor €449,00. De nieuwe Samsung Galaxy A72 is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet.
17 maart 2021 - Sinds vandaag 17 maart heeft T-mobile een aanpassing gedaan in de daglimiet voor unlimited abonnees. Deze daglimiet is vandaag namelijk opgehoogd van 5 GB naar 8 GB. Ook voor de GB aanvullers zijn verandering doorgevoerd. Daarbij is tevens de datalimiet voor roaming opgehoogd van 18 GB naar 21 GB per maand.
17 maart 2021 - Een hoofdtelefoon is in principe een compleet luidsprekersysteem dat geschikt is om op het hoofd te dragen. Omdat het zo flexibel is, zijn er ook zeer veel verschillende uitvoeringen. Een DJ heeft bijvoorbeeld heel andere eisen dan een gamer die een hoofdtelefoon nodig heeft, en voor het voeren van een telefoongesprek worden er weer heel andere eisen gesteld aan een hoofdtelefoon.
15 maart 2021 - Na de update die onlangs is uitgebracht door Whatsapp is het niet meer mogelijk om Whatsapp te gebruiker op de iPhone 4s. Omdat na de update minimaal iOS versie 10 is vereist en deze oudere iPhone maximaal tot iOS 9 kan worden geupdate houdt het dus op voor whatsapp op deze toestellen.
Resultaten 9 tot 16 (van de 22 resultaten)
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van B2C Telecom
Bezoek de website van USA Sim