Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Nieuws en aanbiedingen

Topaanbiedingen

_=mania superaanbiedingen

Bekijk het laatste nieuws en aanbiedingen (pagina 1 van 3)

Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen.

Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.
Resultaten 1 tot 8 (van de 22 resultaten)
07 oktober 2022 - Door het Europees Parlement is er eindelijk overeenstemming bereikt over de nieuwe standaard voor oplaadkabels. De nieuwe standaard wordt de USB Type-C kabel. Het hing al even in de lucht, maar het EP heeft nu gestemd voor de verplichting van USB-C voor kleine elektronisch apparaten. Samsung en vele andere fabrikanten maken al gebruik van dit type oplaadkabel. Apple was tegen deze wet, maar moet zich dus nu ook gaan aanpassen aan de nieuwe standaard.
01 januari 2022 - Vanaf 4 januari stopt Blackberry met de ondersteuning van BlackBerry OS apparaten. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om te bellen en berichten te versturen. En mogelijk ontstaan er ook verbindingsproblemen bij het gebruik van wifi en mobiele data. Door het stopzetten van de ondersteuning maakt BlackBerry een einde aan mobiele apparaten met eigen besturingssysteem.
09 december 2021 - Ben je uitgekeken op de standaard geluidjes van whatsapp, of wil je gewoon eens even een ander geluid horen bij binnenkomende berichten via whatsapp. Het aanpassen hiervan is vrij eenvoudig, ook het toevoegen van eigen geluiden en muziekjes om te gebruiken is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om voor ieder contact een eigen geluid te selecteren.
31 maart 2021 - De Mi Mix Fold is aangekondigd door Xiaomi, dit is de eerste vouwbare Android smartphone van Xiaomi. Daarnaast is het ook nog eens de eerste smartphone met een vloeibare lens. De vloeistof is geplaatst in een doorzichtig filmlaage en wordt in de Mi Mix aangestuurd. Dankzij deze vloeibare lens kan de camera zowel inzoomen ans macrofoto's maken. Het toestel wordt eerst alleen in China uitgebracht...
30 maart 2021 - Goed nieuws van Hollandsnieuwe! Gedurende de gehele maand april betaal je geen aansluitkosten bij een sim only-abonnenement of een abonnement + toestel. Dat scheelt je dus 20 euro en dat is toch leuk meegenomen. Bij Hollandsnieuwe heb je al een sim only-bundel 1000 voor €7,50 per maand, oplopend tot een 7500 bundel voor €13,00 per maand en daarbij maak je ook nog eens gebruik van het altijd betrouwbare netwerk van Vodafone.
29 maart 2021 - Het Chinese TCL gaat nu ook smartphones verkopen in Nederland en België. De eerste smartphones onder de eigen merknaam TCL werden uitgebracht in 2019, echter nog niet in de Benelux, daar komt nu dus verandering in. In eerste instantie komen er twee modellen beschikbaar, de TCL20 5G en TCL20 SE voor respectievelijk €299,- en €149,-. Na deze introductie wil het merk kijken waar verder...
25 maart 2021 - Private Share is één van de nieuwe features in One UI 3.1. Met Private Share kun je bestanden tot 20 MB verzenden die alleen de ontvanger kan zien en niet kan doorsturen. In Nederland werkte deze functie tot nu toe echter nog niet. Een nieuwe versie van deze app zorgt ervoor dat je de functie vanaf nu ook in Nederland kunt gebruiken. Het is wel nodig hiervoor een fysieke simkaart te gebruiken.
23 maart 2021 - Consumenten die een mobiel telefoonabonnement van Tele2 combineren met een T-mobile Thuis internet en tv-abonnement profiteren nu ook van klantvoordeel. Dit voordeel bestaat uit een korting van vijf euro per maand op de standaard abonnementskosten van het T-Mobile Thuis abonnement. En daarnaast krijgen klanten extra data.
Resultaten 1 tot 8 (van de 22 resultaten)
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van Swoop