Aanbieding en informatie op telefoniegebied

Bekijk het laatste nieuws, informatie en aanbiedingen (pagina 1 van 4)
 
Via het blog proberen we je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, informatie, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, vaste abonnementen en sim only-abonnementen. Heb je interesse om zelf een bericht te delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Artikelen 1 tot 5 (van de 19 artikelen)


Simpel Dubbel Data Dagen verlengt

 
Simpel Dubbel Data Dagen verlengt - Telefoniewinkels.nl Goed nieuws voor iedereen die net te laat was om mee te profiteren van deze actie. De Dubbel Data Dagen actie van Simpel.nl zal tot eind april verlengd worden. Je hebt dus nog de hele maand de tijd om dit voordeel mee te pakken.



 

Vouwbare Mix Fold met camera met vloeibare lens

 
Vouwbare Mix Fold met camera met vloeibare lens - Telefoniewinkels.nl De Mi Mix Fold is aangekondigd door Xiaomi, dit is de eerste vouwbare Android smartphone van Xiaomi. Daarnaast is het ook nog eens de eerste smartphone met een vloeibare lens. De vloeistof is geplaatst in een doorzichtig filmlaage en wordt in de Mi Mix aangestuurd. Dankzij deze vloeibare lens kan de camera zowel inzoomen ans macrofoto's maken. Het toestel wordt eerst alleen in China uitgebracht, het is nog niet bekend of en wanneer deze ook buiten China gelanceerd wordt.

 

Tijdelijk geen aansluitkosten bij Hollandsnieuwe

 
Tijdelijk geen aansluitkosten bij Hollandsnieuwe - Telefoniewinkels.nl Goed nieuws van Hollandsnieuwe! Gedurende de gehele maand april betaal je geen aansluitkosten bij een sim only-abonnenement of een abonnement + toestel. Dat scheelt je dus 20 euro en dat is toch leuk meegenomen. Bij Hollandsnieuwe heb je al een sim only-bundel 1000 voor €7,50 per maand, oplopend tot een 7500 bundel voor €13,00 per maand en daarbij maak je ook nog eens gebruik van het altijd betrouwbare netwerk van Vodafone.

 

TCL komt naar Nederland met de TCL 20 5G en 20 SE

 
TCL komt naar Nederland met de TCL 20 5G en 20 SE - Telefoniewinkels.nl Het Chinese TCL gaat nu ook smartphones verkopen in Nederland en België. De eerste smartphones onder de eigen merknaam TCL werden uitgebracht in 2019, echter nog niet in de Benelux, daar komt nu dus verandering in. In eerste instantie komen er twee modellen beschikbaar, de TCL20 5G en TCL20 SE voor respectievelijk €299,- en €149,-. Na deze introductie wil het merk kijken waar verder de behoefte ligt en hierop inspelen door het aanbod daarna uit te breiden.

 

Private share werkt nu ook in Nederland

 
Private share werkt nu ook in Nederland - Telefoniewinkels.nl Private Share is één van de nieuwe features in One UI 3.1. Met Private Share kun je bestanden tot 20 MB verzenden die alleen de ontvanger kan zien en niet kan doorsturen. In Nederland werkte deze functie tot nu toe echter nog niet. Een nieuwe versie van deze app zorgt ervoor dat je de functie vanaf nu ook in Nederland kunt gebruiken. Het is wel nodig hiervoor een fysieke simkaart te gebruiken, de functie werkt niet in combinatie met eSIM.

 
Artikelen 1 tot 5 (van de 19 artikelen)
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider kiezen
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.