Vouwbare Mix Fold met camera met vloeibare lens - Telefoniewinkels.nl

Vouwbare Mix Fold met camera met vloeibare lens

 
De Mi Mix Fold is aangekondigd door Xiaomi, dit is de eerste vouwbare Android smartphone van Xiaomi. Daarnaast is het ook nog eens de eerste smartphone met een vloeibare lens. De vloeistof is geplaatst in een doorzichtig filmlaage en wordt in de Mi Mix aangestuurd. Dankzij deze vloeibare lens kan de camera zowel inzoomen ans macrofoto's maken. De Mi Mix Fold kost rond de €1300,- voor de versie met 16GB ram moet ongeveer €400,- meer betaald worden. Het toestel wordt eerst alleen in China uitgebracht, het is nog niet bekend of en wanneer deze ook buiten China gelanceerd wordt.

De Xiaomi Mi Mix Fold heeft de looks van bijvoorbeeld de Galaxy Z-fold serie van Samsung en de Mate X2 van Huawei. Het toestel is uitgerust met een 6.52 inch scherm aan de buitenkant. Na het openklappen van het apparaat komt er aan de binnenkant een 8 inch scherm tevoorschijn. Het scherm aan de voorkant heeft een 90 Hz-verversingssnelheid en het grote scherm een piekhelderheid van 900 nits. Xiaomi zet in op de audiomogelijkheden van de Mi Mix Fold, met vier Harman Kardon-luidsprekers en wat het bedrijf beschrijft als 3D-panoramisch geluid. Vermoedelijk werken ze hetzelfde als die van de Xiaomi Mi 11 Ultra, waarbij het geluid van de luidspreker wordt afgestemd op zijn omgeving.

De Xiaomi Mi Mix Fold wordt aangedreven door de Snapdragon 888 samen met 12 GB of 16 GB werkgeheugen en 256 GB of 512 GB opslag. De 5.000 mAh-accu ondersteunt 67 watt snelladen en zou de foldable in 37 minuten opgeladen moeten hebben.Camera met Liquid lens


De primaire camera gebruikt een Samsung HM2-sensor, een 108-megapixelsensor met een oppervlakte van 52 vierkante millimeter. Daarnaast zit nog een 13-megapixelcamera met sensor van 16 vierkante millimeter en een ultragroothoeklens met een beeldhoek van 123 graden.

De camera met telelens is degene met een vloeibare lens. Die heeft een 8-megapixelsensor die op 3cm afstand kan scherpstellen voor macrofoto's en objecten 3 tot 30x dichterbij kan halen ten opzichte van de primaire camera. Dat gebeurt door met vloeistof in de lens de vorm te wijzigen, zoals het menselijk oog dat ook doet. Meer details over de camera geeft Xiaomi niet. De camera's krijgen hulp van Xiaomi's eigen Surge C1-chip voor beeldverwerking.
 
 
Deel Vouwbare Mix Fold met camera met vloeibare lens op Facebook Deel Vouwbare Mix Fold met camera met vloeibare lens op Twitter Deel Vouwbare Mix Fold met camera met vloeibare lens op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 31 maart 2021 door Telefoniewinkels.nl
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.