Whatsapp niet meer te gebruiken op de iPhone 4s - Telefoniewinkels.nl

Whatsapp niet meer te gebruiken op de iPhone 4s

 
Na de update die onlangs is uitgebracht door Whatsapp is het niet meer mogelijk om Whatsapp te gebruiker op de iPhone 4s. Omdat na de update minimaal iOS versie 10 is vereist en deze oudere iPhone maximaal tot iOS 9 kan worden geupdate houdt het dus op voor whatsapp op deze toestellen.

Met de update ondersteunt WhatsApp nu de iPhone 5 uit 2012 en nieuwer op iOS. De ondersteunde versie iOS 10 kwam uit in 2016. Voor Android ondersteunt WhatsApp nu 4.0.3 en nieuwer; die versie kwam uit in december 2011 en vrijwel alle Android-telefoons uit 2012 en nieuwer kunnen dus de chatapp draaien.

WhatsApp laat af en toe de ondersteuning voor oudere besturingssystemen vallen. Zo verviel de ondersteuning voor Windows 10 Mobile al eerder en werkt WhatsApp ook al niet meer op oudere besturingssystemen als BlackBerry 10, BlackBerry OS, Windows Phone, Symbian en meer. WhatsApp werkt alleen op iOS, Android en KaiOS. Op dat laatste besturingssysteem gaat het alleen om geselecteerde telefoons vanaf versie 2.5.1.
 
 
Deel Whatsapp niet meer mogelijk op de iPhone 4s op Facebook Deel Whatsapp niet meer mogelijk op de iPhone 4s op Twitter Deel Whatsapp niet meer mogelijk op de iPhone 4s op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 15 maart 2021 door Telefoniewinkels.nl
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.