Waarom kiezen voor een sim only-abonnement - Telefoniewinkels.nl

Waarom kiezen voor een sim only-abonnement

 
Een sim only-abonnement is een GSM abonnement waarbij je geen mobiele telefoon ontvangt. Je kunt hier voor kiezen als jouw huidige toestel nog prima te gebruiken is en je liever geen vervanging wilt. Een sim only-abonnement is veel goedkoper dan een normaal telefoon abonnement. Dit komt doordat de korting die je normaal krijgt op een toestel nu wordt verrekend met het abonnement. Hierdoor heb je veel lagere maandlasten.

Sim only-abonnement goedkoper


Een sim only-abonnement is een abonnement waarbij je enkel de simkaart ontvangt. Je krijgt dus geen telefoon, hierdoor zijn de kosten aanzienlijk lager dan bij een abonnement met een nieuw toestel erbij. Bij een abonnement met een nieuwe telefoon ga je bij een toestel dat een waarde heeft van meer dan €250,00 een lening aan en betaal je het toestel maandelijks (in termijnen) af. Omdat je bij een sim only-abonnement geen telefoon koopt krijg je van de provider vaak een extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor komen de maandelijkse kosten aanzienlijk lager uit. Deze korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een toestel. Weten waar je het voordeligst een sim only kunt aanschaffen, maak dan gebruik van onze sim only vergelijker. Filter op aantal mb's, aantal minuten, aantal berichten, maximale maandlasten en maak direct uw keuze!


 

Nummerbehoud en verlengen

 
Nummerbehoud en verlengenAls je van plan bent om een nieuw abonnement af te sluiten hoef je tegenwoordig niet meer bang te zijn dat je vast zit aan een ander telefoonnummer. Je kunt jouw huidige telefoonnummer bij iedere provider gratis laten meeverhuizen naar het nieuwe abonnement. Je behoud dus altijd kosteloos jouw eigen nummer en je hoeft niet al je vrienden en familie in te lichten dat je een nieuw telefoonnummer heeft. Makkelijk, snel geregeld en gratis.Sim only verlengen


Als je al tevreden bent over je huidige abonnement en daar voorwaarden bij heeft die er nu niet meer zijn, zoals bijvoorbeeld onbeperkt internet of een extra grote databundel voor een speciale prijs, kun je ervoor kiezen om jouw sim only te verlengen. Je behoud dan de voorwaarden die je ervoor hebft afgesproken en betaald geen aansluitkosten. Vaak is het wel zo dat je door het afsluiten van een nieuw abonnement van extra kortingen geniet. Ga er dus niet standaard vanuit dat je door te verlengen beter af bent. Vergelijk altijd eerst via onze vergelijker. Let wel altijd goed op, bij het aangaan van een sim only-abonnement gaat het vaak om een actie die voor een bepaalde periode geldt. Bijvoorbeeld 5 euro korting per maand gedurende de eerste xx maanden. Hierna worden de maandelijkse abonnementskosten verhoogd. Het is dus altijd aan te raden om alsnog te vergelijken bij andere providers.
 

Sim only de juiste keuze voor u?

 
Als je al een goede telefoon hebt waarmee je voorlopig nog wel even mee vooruit denkt te kunnen, dan is het verstandig om een sim only af te sluiten. Je bent dan goedkoper uit omdat je dan alleen een simkaart krijgt toegestuurd. Ben je wel van plan om binnenkort een nieuw toestel aan te schaffen, dan is het aan te raden om ook naar aanbiedingen van een telefoonabonnement te kijken. Hieronder hebben we een aantal betrouwbare winkels op een rij gezet waar je terecht kunt voor zowel sim only-abonnementen als abonnementen met toestel. Je kunt hier rustig rondkijken en op basis van jouw wensen een keuze maken.

 
 
Deel Waarom kiezen voor Sim Only? op Facebook Deel Waarom kiezen voor Sim Only? op Twitter Deel Waarom kiezen voor Sim Only? op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 11 maart 2021 door Telefoniewinkels.nl
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.