Tele2 mobiel klanten profiteren nu ook van T-Mobile klantvoordeel - Telefoniewinkels.nl

Tele2 mobiel klanten profiteren nu ook van T-Mobile klantvoordeel

 
Consumenten die een mobiel telefoonabonnement van Tele2 combineren met een T-mobile Thuis internet en tv-abonnement profiteren nu ook van klantvoordeel. Dit voordeel bestaat uit een korting van vijf euro per maand op de standaard abonnementskosten van het T-Mobile Thuis abonnement. En daarnaast krijgen klanten extra data voor hun Tele2 abonnement.

Huidige klanten van Tele2 mobiel die vanaf nu kiezen voor een T-Mobile Thuis Basic, Fast of Premium abonnement krijgen een leuke maandelijkse korting. De korting bedraagd vijf euro per maand op de abonnementskosten en daarnaast nog eens tot maximaal 5GB extra data op hun Tele2 mobiel abonnement. Het aantal extra GB's is afhankelijk van het Tele2 mobiel abonnement. Klanten met een abonnement met 1GB of 2GB data krijgen er 1GB bij. Klanten met een 5GB abonnement krijgen er 3GB bij en de 10GB en 20GB abonnementen ontvangen 5GB extra data. Deze actie is ook geldig voor klanten van T-Mobile Thuis die nu kiezen voor een mobiel abonnement van Tele2.

Tele2 mobiel databundel
Gratis extra data
Korting T-Mobile Thuis

1GB
+ 1GB
- € 5,00

2GB
+ 1GB
- € 5,00

5GB
+ 3GB
- € 5,00

10GB
+ 5GB
- € 5,00

20GB
+ 5GB
- € 5,00

Unlimited
n.v.t.
- € 5,00

 


Voor nieuwe klanten en klanten die verlengen


Dit klantvoordeel is alleen geldig voor huidige klanten van Tele2 mobiel en T-mobile die een bestaand abonnement verlengen of een nieuw abonnement afsluiten. Voor consumenten die nu al een lopend T-Mobile Thuis- én (op hetzelfde adres) ook een Tele2 mobiel-abonnement hebben gaat het klantvoordeel dus pas in wanneer een van beide abonnementen verlengd kan worden.

Om in aanmerking te komen voor de korting en de extra GB's is het wel nodig eerst zelf actie te ondernemen. De abonnementen moeten namelijk eerst geregistreerd worden op de website van Tele2, via de My Tele2 of My T-Mobile app.
 
 
Deel Tele2 mobiel klanten profiteren nu ook van T-Mobile klantvoordeel op Facebook Deel Tele2 mobiel klanten profiteren nu ook van T-Mobile klantvoordeel op Twitter Deel Tele2 mobiel klanten profiteren nu ook van T-Mobile klantvoordeel op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 23 maart 2021 door Telefoniewinkels.nl
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.