Samsung Galaxy A-serie - Telefoniewinkels.nl

Samsung Galaxy A-serie

 
Goed nieuws voor alle liefhebbers van de smartphones van Samsung. Vanaf vandaag zijn de nieuwe toestellen in de Samsung Galaxy A-serie verkrijgbaar in de Samsung E-store. We hebben het hier over de Galaxy A72 en de Galaxy A52. Volg de bijgevoegde links voor meer informatie over de betreffende toestellen, of ga direct naar de shop voor alle Galaxy A toestellen.
 

Samsung Galaxy A52

 
Samsung Galaxy A52De Samsung Galaxy A52 is een betaalbare telefoon met een viervoudige camera. Qua design zal het toestel niet veel afwijken van z’n voorganger de Galaxy A51. Het toestel is verkrijgbaar voor €349,00 en voor het G5-model betaal je €429,00. De nieuwe Samsung Galaxy A52 en A52 5G zijn verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet.


 

Samsung Galaxy A72

 
Samsung Galaxy A72De Samsung A72 wordt de grote broer van de A52, zowel letterlijk als figuurlijk. Dit model krijgt een groter scherm, een krachtigere accu en een betere camera. Het toestel is verkrijgbaar voor €449,00. De nieuwe Samsung Galaxy A72 is verkrijgbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome Blue, Awesome White en Awesome Violet. 
 
Deel Nieuwe Galaxy A-serie nu verkrijgbaar op Facebook Deel Nieuwe Galaxy A-serie nu verkrijgbaar op Twitter Deel Nieuwe Galaxy A-serie nu verkrijgbaar op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 19 maart 2021 door Telefoniewinkels.nl
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.