Private Share van Samsung werkt nu ook in Nederland - Telefoniewinkels.nl

Private Share van Samsung werkt nu ook in Nederland

 
Private Share van Samsung werkt nu ook in NederlandPrivate Share is één van de nieuwe features in One UI 3.1. Met Private Share kun je bestanden tot20 MB verzenden die alleen de ontvanger kan zien en niet kan doorsturen. In Nederland werkte deze functie tot nu toe echter nog niet. Een nieuwe versie van deze app zorgt ervoor dat je de functie vanaf nu ook in Nederland kunt gebruiken. Als je de Private Share app zoekt en bijwerkt naar versienummer 1.0.12.9, dan kun je er wel mee aan de slag. Het is wel nodig hiervoor een fysieke simkaart te gebruiken, de functie werkt niet in combinatie met eSIM.
Wat kun je precies met Private Share van Samsung?


Met Private Share van Samsung kun je bestanden delen met anderen, maar de eigenaar/verzender van het bestand behoud wel zelf de controle over dit bestand. Het bestand is alleen te zien door de ontvanger, doorsturen en het maken van screenshots is niet mogelijk. Ook bepaald de verzender hoe lang het verstuurde bestand zichtbaar is en kan het op ieder moment het betreffende bestand weer wissen. Ook handig is dat de verzender kan zien of het verstuurde bestand door de ontvanger is gelezen. Deze functie is standaard beschikbaar op telefoons vanaf One UI 3.1. Private Share maakt gebruik van een op blockchain gebaseerde encryptie.

Om bestanden te kunnen delen via Private Share is het van belang dat ook de ontvanger Private Share gebruikt. Daarbij werkt de functie alleen op apparaten die ook gebruik kunnen maken van mobiele netwerken. Zonder simkaart gaat het niet werken. Hetzelfde geldt voor tablets met alleen een wifi verbinding.

 
 
Deel Private share werkt nu ook in Nederland op Facebook Deel Private share werkt nu ook in Nederland op Twitter Deel Private share werkt nu ook in Nederland op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 25 maart 2021 door Telefoniewinkels.nl
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.