Simpel.nl Dubbel Data Dagen - Telefoniewinkels.nl

Simpel.nl Dubbel Data Dagen

 
Simpel.nl Dubbel Data DagenDe Dubbel Data Dagen van Simpel.nl zijn weer van start gegaan. Ben je dus nog op zoek naar een goedkoop sim only-abonnement dan is dit misschien wel iets voor jou! Bekijk nu direct de Simpel.nl aanbieding en bestel een goedkoop abonnement. Wees er wel op tijd bij, deze actie loopt nog tot en met 31 maart 2021. (update: Einddatum is aangepast, deze actie loopt nu door tot eind april 2021. )Niet alleen dubbele data maar ook onbeperkt bellen?


Dat is helemaal geen probleem, ook tijdens deze actieperiode is het mogelijk om te kiezen voor onbeperkt bellen. Voor €1,50 extra per maand kun je dit er extra bijnemen. Met deze combinatie kun je dus zo lang als je wilt bellen en gebruik maken van de extra grote dubbele databundel.

Ook voor bestaande klanten?


Je kan als bestaande klant alleen van deze actie gebruik maken als je contract bij Simpel afloopt. Als het nog niet mogelijk is om jouw contract te verlengen, dan kun je helaas niet profiteren van deze aanbieding. Gelukkig zijn er regelmatig van dit soort acties bij Simpel, wij zullen deze dan ook met u delen via ons blog.

Voordelen bij Simpel.nl


- Altijd gratis nummerbehoud
- Voordelige tarieven
- Gratis je bundel wijzigen via "Mijn Simpel".
- Best geteste 4G-netwerk van Nederland

Profiteer nu nog snel van de dubbele data dagen en ga gelijk naar Simpel.nl.
 
 
Deel Simpel Dubbel Data Dagen op Facebook Deel Simpel Dubbel Data Dagen op Twitter Deel Simpel Dubbel Data Dagen op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 01 maart 2021 door Telefoniewinkels
Laatste update: 31 maart 2021
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.