Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogd - Telefoniewinkels.nl

Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogd

 
Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogdSinds vandaag 17 maart heeft T-mobile een aanpassing gedaan in de daglimiet voor unlimited abonnees. Deze daglimiet is vandaag namelijk opgehoogd van 5 GB naar 8 GB. Ook voor de GB aanvullers en de maandelijkse datalimiet voor roaming zijn aanpassingen ten gunste van de klant doorgevoerd. Hieronder lees je de veranderingen die per vandaag actief zijn.Unlimited bij T-mobile


T-Mobile klanten met een unlimited abonnement hebben onbeperkt mobiel internet. Om nu te voorkomen dat de hele familie of een heel huishouden gebruik gaat maken van de data van dit ene abonnement is er een daglimiet ingesteld. Voorheen was deze limiet ingesteld op 5 GB datagebruik per dag, dit is nu opgehoogd naar 8 GB data! Heb je meer data nodig, dan kun je je tegoed nu altijd en onbeperkt aanvullen met de 2 GB per keer, ook dit is opgehoogd want dit was voorheen 1 GB. De GB aanvullers kun je activeren via sms of in de app van T-Mobile of Tele2.

Voor sim only provider Tele2, inmiddels een handelsnaam van T-Mobile, gelden deze wijzigingen ook. Indien je Unlimited sim only klant van Tele2 bent, ontvang jij dus ook een verhoogde daglimiet en GB aanvullers.

Dataroaming ook verhoogd


Naast de daglimiet heeft T-Mobile ook de datalimiet voor roaming opgehoogd 21 GB per maand. Dit was eerder 18 GB per maand.
 
 
Deel Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogd op Facebook Deel Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogd op Twitter Deel Daglimitiet Unlimited van T-mobile verhoogd op LinkedIn

Dit bericht is geplaatst op 17 maart 2021 door Telefoniewinkels.nl
 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.

 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.